Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlóink gyakori kérdései

Miért használjunk bidét? 

 • Higiénia: A bidé segít eltávolítani a szennyeződéseket és a baktériumokat, amelyek WC papír használat után is a bőrön maradnak. Könnyű belátni, hogy vízzel összehasonlíthatatlanul hatékonyabban tisztálkodhatunk, mint papírral. Ha bármely más testrészünk szennyeződik, nem papírral tisztálkodunk, hanem megmosakszunk.
  Alapvető civilizációs minimum, hogy WC használat után is így járjunk el!
   
 • Egészség: A WC használat utáni megfelelő tisztálkodással sok egészségügyi probléma megelőzhető, valamint a már kialakult problémák tünetei enyhíthetők, akár tünetmentessé is tehetők, például aranyér esetén, amely népbetegség és amely különösen az idősebb korosztályt és a szült nőket sújtja. 
  Nem megfelelő tisztálkodás esetén bőrirritáció, végbéltáji vagy hüvelyi fertőzések alakulhatnak ki. 


Mik a Toilette-Nett előnyei a közönséges bidével szemben?  

 • Kényelem: A Toilette-Nett lehetővé teszi a használó számára, hogy kényelmesen ülve tisztálkodjon, míg a közönséges bidé használata általában állva, félig guggolva történik, ami az idősek és a mozgáskorlátozottak számára sokszor lehetetlen.
  Toilette-Nett használata esetén, WC használat után nem kell "átköltöznünk" egy másik csészére, hanem kényelmesen ülve tisztálkodhatunk. 

 • Helytakarékos: A Toilette-Nett nem igényel plusz helyet a WC-csésze által elfoglalt területen felül, míg a közönséges bidé különálló eszköz, amely több helyet foglal el a fürdőszobában. Kisebb lakásokban, ahol a WC különálló helyiségben van, nem a fürdőben, a fürdőszoba pedig kis méretű, gyakorlatilag lehetetlen egy különálló bidé elhelyezése. 
  A Toilette-Nett az ilyen lakásokban is tökéletes megoldást jelent. 

 • Higiénikus: A Toilette-Nett növeli a higiéniát, mivel a használó, a kényelmesebb pozíció miatt, alaposabban tud tisztálkodni a WC használata után.

Hol tekinthetem meg a Toilette-Nett termékeket a vásárlás előtt? 

 • A Toilette-Nett számos viszonteladó partnerünknél megtekinthető és megvásárolható. 
  Keresse az önhöz legközelebbi fürdőszobaszalonban, vagy szerelvényboltban! 
  Viszonteladó partnereinknél nem csak a Toilette-Nettet tudja megvásárolni, hanem a bekötéshez szükséges minden szükséges szerelvényt is. 
  Viszonteladóink lisája: Értékesítési pontok 
 • Bámelyik viszonteladónkat is választja, a termékre a jótállást cégünk, az Interex Kft. adja. 
  Tehát bármilyen kérdés, vagy probléma esetén nyugodtan forduljon hozzánk! 

Milyen WC-csészére lehet felszerelni a Toilette-Nettet? 

 • A Toilette-Nett úgy lett tervezve, hogy a legtöbb WC-csészével kompatibilis legyen. 
  Bár a szaniter gyártók kínálata állandóan változik, a Toilette-Nett továbbra is a legtöbb WC-re felszerelhető. 
  Mindössze néhány szempontot kell figyelembe venni: 
 • A WC-csésze lehetőleg standard, ovális formájú legyen, amire a külön megvásárolható, univerzális WC ülőkék is felszerelhetők. 
  A kerámia egyenesebb vonalú dizájnja, vagy szögletes formája sem zárja ki a Toilette-Nettel való kompatibilitást. Ezekben az esetekben azonban lehetséges, hogy némi esztétikai kompromisszumot kell kötni, ami egyébként nem nagy ár a Toilette-Nett nyújtotta kényelemért cserébe.

Honnan tudom, hogy az én lakásomba beépíthető-e a Toilette-Nett? 

 • A Toilette-Nett beépítése a legtöbbször egyszerűen megoldható, azonban mindenképpen azt javasoljuk, hogy a beszerelést bízza vízvezeték szerelő szakemberre! 
 • Célszerű már a vásárlás előtt kikérni vízvezeték szerelő véleményét, hiszen így a beépítés teljes költsége is előre kalkulálható. 
 • A Toilette-Nett hálózati hideg és meleg víz csatlakozást igényel. Ebből a szempontból nem bonyolultabb, mint egy mosdó csaptelep. A hideg víz csatlakozás nem szokott gondot okozni, mivel az öblítés miatt eleve ott an a WC közelében. 
  A meleg víz vezeték is legtöbbször található a közelben. Gyakran a WC mögött fut a strang, vagy egy közeli mosdótól lehet megoldani a meleg víz csatlakozást. A cső esztétikusan elvezethető akár falon kívül is. Léteznek például csempére ragasztható csőtartók is. Előfordulhat, hogy a szomszédos helyiségből oldható meg a meleg víz csatlakozás, bontás nélkül, egy egyszerű fal átfúrással. 

Hogyan tudom beszereltetni a Toilette-Nettet? 

 • A Toilette-Nett WC csészére történő felszerelése nem különbözik egy átlagos WC-ülőke felszerelésétől. 
  A hideg és meleg víz csatlakozás miatt azonban a bekötés, és az ehhez szükséges csatlakozások kiépítése vízvezetékszerelőt igényel. 
  Amennyiben nincs vízvezeték szerelője, keresse fel az önnek legmegfelelőbb viszonteladónkat, ahol megvásárolhatja a Toilette-Nettet és a beépítéshez szükséges minden egyéb szerelvényt, valamint megbízható szakembert is ajánlanak önnek. 
  Viszonteladóink lisája: Értékesítési pontok

Mennyi a jótállási idő? 

 • Minden Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőkére 2 év jótállást adunk. 
  Kérjük a számlát és a jótállási jegyet őrizze meg! 
  Probléma esetén forduljon hozzánk és mi a lehető leghamarabb megoldjuk. 

Mennyi a Toilette-Nett élettartama? 

 • A Toilette-Nett különböző változatait már 1995 óta forgalmazzuk. 
  Nem ritkák a 15-20 éves példányok sem. 
  Sok visszatérő vásárlónk is van, akik már nem az első Toilette-Nettet használják. 

Rendelkezik-e a Toilette-Nett a forgalomba hozatali engedélyekkel? 

 • Igen, a Toilette-Nett rendelkezik Nemzeti Műszaki Értékeléssel. Ez alapján teljesítménynyilatkozat került kiállításra, mely innen tölthető le: Teljesítménynyilatkozat 

Mit tegyek, ha meghibásodik a termék? 

 • Jótállási időn belül: 
  Minden Toilette-Nett bidé funkciós WC-ülőkére 2 év jótállást adunk. 
  Kérjük a számlát és a jótállási jegyet őrizze meg! 
  Probléma esetén forduljon hozzánk és mi a lehető leghamarabb megoldjuk. 
 • Jótállási időn túl: 
  Kisebb hiba esetén webáruházunkból szinte minden alkatrészt tud rendelni a Toilette-Netthez. A kisebb meghibásodások házilag is javíthatók.
  Lehetőség van helyszíni javítás megrendelésére is. Ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot! A probléma azonosítását követően tudunk árajánlatot adni, majd kollégánk egy előre egyeztetett időpontban felkeresi önt és elvégzi a szükséges javítást.