Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Széchenyi 2020

Az Interex Kereskedelmi Kft. pályázatot nyert el az 
MFB GINOP-8.3.5-18-B3 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM keretében. 

A támogatás célja: Készletfinanszírozás 

A  támogatott hitel összege: 20.000.000Ft. 


Termékeink iránti egyre növekvő kereslet indokolttá tette raktárkészletünk növelését. Ennek érdekében vettük igénybe a fenti, államilag támogatott hitelt, mely lehetővé teszi számunkra, hogy megerősítsük beszerzési folyamatainkat és biztosítsuk a zavartalan készletszintet.

Számunkra rendkívül fontos, hogy megfeleljünk a növekvő igényeknek és biztosítsuk a kívánt termékek folyamatos elérhetőségét. A hitelfelvételünk segít abban, hogy jobban felkészüljünk a változó piaci körülményekre és kevésbé legyünk kiszolgáltatottak az esetleges előre nem látható gazdasági folyamatoknak. Hatékonyabban tudjuk kezelni a beszerzést és minimalizálni az esetleges ellátási kockázatokat. Ezáltal garantálni tudjuk, hogy ügyfeleink mindig a számukra szükséges termékeket kapják, időben és zavartalanul. 

Az ügyfeleink elégedettsége mindig a legfontosabb számunkra, és a hitelfelvételünk lehetővé teszi, hogy még hatékonyabban szolgáljuk ki Önöket. Az elkötelezettségünk a minőség, az innováció és a kiváló ügyfélszolgálat iránt továbbra is vezérli tevékenységünket.

Interex Kft.